ODRŽANE SJEDNICE MJESNIH IZBORNIH ŠTABOVA DNS-a U VAGANIMA I ZABRĐU: PRIPREME TEKU PO PLANU, DNS SPREMAN ZA IZBORE

0
182

KOTOR VAROŠ, 1. avgusta – U skladu sa Programom aktivnosti Opštinskog izbornog štaba DNS Kotor Varoš, održane su sjednice mjesnih izbornih štabova za Vagane i Zabrđe na kojima je analiziran dosadašnji rad tih odbora i usvojene smjernice za rad u naredna dva mjeseca.

Sjednica Mjesnog izbornog štaba DNS Vagani 

Konstatovano je da  pripreme za opšte izbore u oktobru teku planiranom dinamikom, kao i da su u predviđenim rokovima imenovani svi koordinatori, a završeno je i imenovanje aktivista, koji će biti predloženi za članove biračkih obora i posmatrače na biračkim mjestima u Zabrđu i Vaganima.

Sjednica Mjesnog izbornog štaba DNS Zabrđe

Kako je navedeno, DNS sa znatno jačim kapacitetom u odnosu na prethodne izborne cikluse ulazi u kampanju za oktobarske izbore, a ta dva mjesna odbora u zadnje  vrijeme bilježe i značajan priliv novih članova, uglavnom mladih ljudi, koji svojim djelovanjem žele da daju  doprinos jačanju DNS-a na području opštine Kotor Varoš.

 

Izvor: https://www.glaskotorvarosa.com/odrzane-sjednice-mjesnih-izbornih-stabova-dns-a-u-vaganima-i-zabrdju-pripreme-teku-po-planu-dns-spreman-za-izbore/

 

NEMA KOMENTARA